Bildelar till din bil

Autoexperten säljer bildelar till samtliga bilmärken. Företaget köper sina bildelar av samma tillverkare som bilindustrin, och det oftast bara kartongen som skiljer delar från Autoexperten från de som din biltillverkare använt. Autoexperten säljer bildelar av  motsvarande originalkvalitet.

Världsledande tillverkare

Hjullager från SKF. Ledande tillverkare av bildelar. Autoexperten lämnar 3 års garanti på våra bildelar.I dagens bilindustri är det en mycket liten del av tillverkningen som sker hos själva biltillverkaren. En allt större del av den produktionen sker hos underleverantörer. I de flesta fall samarbetar biltillverkaren med underleverantören för att ta fram och utveckla bildelarna.

Flertalet av leverantörerna producerar inte bara bildelar utan man utvecklar hela fordonssystem till bilen som sedan implementeras i biltillverkarens modeller.

Autoexperten köper delar från några av bilindustrins största leverantörer, de levererar till biltillverkare både i Europa och i resten av världen. Flera av dessa tillverkare är världsledande inom sina respektive områden, till exempel Bosch, SKF, NGK och Brembo.

Tre års garanti på reservdelar

Autoexperten erbjuder sina kunder tre års funktionsgaranti på alla reservdelar. Det är även värt att poängtera att de bildelar Autoexperten säljer omfattas av EUs förordning (1400/2002/EG), vilket innebär att biltillverkarens garanti förblir intakt.
Garantin gäller inte vid skada som uppkommit genom:

  • Felmontering.
  • Misskötsel.
  • Olyckshändelse.
  • Yrkesmässig användning.
  • Tävlingsbruk.
  • Normal förslitning/försämring.

Hitta bildelar och tillbehör till din bil

Sök delar till din bil genom att slå registreringsnumret i fältet till höger eller på första sidan Till höger söker du också närmsta Autoexpertenverkstad som kan hjälpa dig med din bil. Du hittar även norska fordon och släpvagnar med hjälp av sökfunktionen.

Förutom bildelar hittar du självklart även biltillbehör hos Autoexperten. Genom sökfunktionen finner du till exempel Thules takboxar och cykelstativ och Hella extraljus som passar just din bil.

I vår katalog så ser du direkt de bildelar som passar din bil. Vi har över 150 000 fordonskopplade bildelar och biltillbehör. Du ser både pris samt om de finns tillgängliga i butiken direkt. Du ser också om de finns på vårt centrallager och då är de på plats i butiken dagen efter (beställning vardagar före kl. 16.00). Du kan beställa delarna direkt i vår katalog. Du hämtar dina delar i butiken och betalar dem samtidigt där också.

Länkar

Hitta verkstad / butik

Sök bildelar till din bil