Låter bromsarna konstigt eller tar de inte ordentligt? Då är det hög tid att låta en mekaniker kika på dem och göra en felsökning. Våra verkstäder har rätt kompetens och rätt verktyg för att utföra service på dina bromsar, så att du kan fortsätta köra på ett tryggt vis.

När ska jag göra service av mina bromsar?

Man kan säga att grundregeln är att om det låter konstigt från bromsarna eller om de känns annorlunda när du trycker på pedalen så är det läge att lämna in bilen för en felsökning. Bromsarna är ett av bilens absolut viktigaste säkerhetssystem, inte bara för din egen skull utan för dina medtrafikanter och övriga i din omgivning. Våra verkstäder lämnar 3 års funktionsgaranti på våra egna reservdelar, vilka håller hög kvalitet. 

BOKA TID FÖR FELSÖKNING

Vad kostar en bromsservice?

Priset på en service av bromsarna varierar beroende på hur snabbt man kan identifiera problemet samt vilken typ av bil det är. Du får ett kostnadsfritt prisföslag från din närmaste verkstad innan arbetet påbörjas. Vill du betala i din egen takt? Med Autoexperten-kortet kan du delbetala räntefritt i upp till 24 månader.

Vad ingår i ett bromssystem?

Bromsar består vanligtvis av bromsskivor och bromsklossar/bromsbelägg. Bromsklossarna sitter i ett bromsok och med hjälp av hydrauliken i kolvarna trycks klossarna mot skivan och skapar friktion som är den bromsande funktionen. 

  • 3 års funktionsgaranti på alla våra reservdelar, vilka motsvarar originalkvalitet
  • Delbetala räntefritt i upp till 24 månader med Autoexperten-kortet
  • Boka tid online hos någon av våra 350 verkstäder
  • Alltid bibehållen nybilsgaranti när du servar bilen hos en Autoexperten-verkstad