Tätningsmedel

Tätningsmedel till bilen

Att reparera bilen kan spara en hel del pengar och det kan även vara kul. Med rätt verktyg och tillbehör så kan du själv, om du gillar att meka med bilen, laga saker som backspeglar och andra plastbitar som har gått sönder. Det finns även utmärkta tätningsmedel som gör det möjligt att laga invändiga såväl som utvändiga läckage på cylinderblock, eller vattenmantlar.
Vi har ett brett sortiment med tätningsmedel. Våra leveranser är snabba och om du behöver hjälp så ställer vår kunniga personal gärna upp och besvarar dina frågor. Vi har tätningsmedel i pastaform som tål temperaturer upp till 315°C. Medlet kan användas för att komplettera packningar i motorer och maskiner och det tål en rad olika saker som vatten, ånga, samt olja.

Var kan du täta?

Tätningsmedel från kända tillverkare som Loctite och Holst utvecklas hela tiden. Vi har flera bra produkter som tätar de flesta läckage i metall- och gummidelar. Tätningen innebär även att framtida läckage kan förebyggas. Att limma gummi och metall är inte helt lätt. Det gäller dock att ta reda på vilka ställen som det går bra att överhuvudtaget limma fast delar.
Att limma gummitätningar i dörren är vanligt men det fungerar sällan. En äldre bil tappar lätt gummitätningar runt dörren. Dåliga tätningar är kanske inte direkt farliga utan de är mer irriterande. Buller och ljud från utsidan kan vara störande och varm eller kall luft kan komma in i din bil. Det bästa är att dock att sträcka ut listen till sin ursprungliga storlek.

Brett utbud med produkter

Medel som används för elektronisk utrustning hittar du i vårt sortiment. Produkten vidhäftar bra på en rad olika material och kan användas för att markera delar som ställts in eller som du har testat. En del av tätningsprodukter klassas som farligt material så läs alltid eventuella skyddsföreskrifter innan du sätter igång med arbetet. Att arbeta i ett ställe med ventilation är bra.
Vi har medel som kan användas för tätningar av invändiga såväl som utvändiga sprickor på motorblocket. Funderar du på att arbeta med metallfläns så har vi en produkt som är metakrylatbaserad. De passar för demontering när låg styrka är viktigt. Letar du efter medel som kan ersätta packningar av kork och papper på flänsar så har Loctite bra produkter.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss