Jim Gunnarsson var i Linköping och shoppade. Men när det var dags att åka hem ville bilen inte starta. – Det är skönt att verkstaden har en lånebil så att man kan ta sig hem igen, säger Jim.

Att bilen plötsligt stannar eller inte vill starta är en ovälkommen överraskning. På en shoppingtur i Linköping fick Jim Gunnarsson, 63, från Vadstena problem med bilen. När Jim och familjen skulle åka hem vägrade bilen att starta. 
– Vi var i väg och shoppade i Linköping, men när vi skulle åka hem startade inte bilen. 

Hjälp att ta sig hem

Med hjälp av Autoexpertens vägassistans kunde han på ett enkelt sätt komma hem till Vadstena igen. Efter bara ett telefonsamtal var bärgningsbilen på väg. 
– Det gick snabbt, bärgningsbilen kom inom en halvtimme efter att jag hade ringt. Sedan fick vi skjuts till verkstaden. Där kom de ganska snabbt på vad det var för fel med bilen. Vi var tvungna att byta ut startmotorn. Vi fick en lånebil så att vi kunde ta oss hem igen, säger Jim. 

Jim har använt sig av Autoexpertens vägassistans vid andra tillfällen och han tycker att det har fungerat smidigt.
– Jag är faktiskt nöjd, det har fungerat bra. Just att man bara kan ringa ett samtal och så ordnar sig allting är väldigt bra. Det är skönt att verkstaden har en lånebil så att man kan ta sig hem igen.  

Relaterat från bloggen

Autoexpertens verkstäder på Lasingoo.se 25 nov

Autoexpertens verkstadsmässa fyller Friends Arena 25 nov

Dräger vann polisens upphandling 24 jun