Autoexpertens verkstäder på Lasingoo.se

Autoexperten lanserar Lasingoo tillsammans med ledande branschaktörerna AD-bildelar, Bosch CarService, Hedin bil, Mekonomen Group och OKQ8. Lasingoo är sökmotorn där bilägare hittar verkstäder och bokar verkstadstjänster online till ett fast pris i hela Sverige. Med funktioner som elektronisk bildagbok och min bilsida genererar Lasingoo högsta möjliga kundnytta samtidigt som tjänsten effektiviserar verkstädernas arbete. Lasingoo.se lanseras i slutet av november 2014.

- ”Kundnyttan får en rejäl hävstång med så många verkstäder i en och samma portal, fasta priser och möjligheten till betygssättning ger kunden full transperens, och allt till en rimlig kostnad.”, säger Ted Öqvist, VD på Autoexperten.

Med Lasingoo kan bilägare hitta verkstäder och boka verkstadstjänster online till ett fast pris hos över 1800 kvalitetsverkstäder i hela Sverige. Sökmotorn genererar högsta möjliga kundnytta med funktioner som elektronisk bildagbok, egen bilsida där bilägare kan få översikt över alla sina bilkostnader och möjlighet att sätta betyg på sitt verkstadsbesök och se vad andra bilägare tycker om verkstäderna.

- ”Vi blir allt mer digitala i vår vardag och våra kunder förutsätter att branschen kan erbjuda onlinetjänster samlade på en och samma sajt, dygnet runt och med Lasingoo.se är det snart möjligt”, säger Victoria von Reis, Marknadschef på Autoexperten.

Om Lasingoo; Lasingoo är en sökmotor för verkstad som ägs gemensamt av Autoexperten, AD-bildelar, Bosch CarService, Hedin bil, Mekonomen Group och OKQ8. Lasingoo erbjuder bilägaren maximal service med tillgång till över 1800 kvalitetsverkstäder, bokning online och fasta priser. Lasingoo.se lanseras i slutet av november 2014.

Relaterat från bloggen

Autoexpertens verkstadsmässa fyller Friends Arena 25 nov

Autoexperten räddade shoppingturen 16 okt

Dräger vann polisens upphandling 24 jun