Vår verkstad erbjuder bilreperationer, karossarbeten, lackering,plåt.glas och mycket annat. Om du har ett bilprojekt kan vi hjälpa dig med att förvandla det till en verklighet du har råd med. Vi erbjuder också bärgningstjänst och en 24-timmars parkeringsplats så att du kan lämna in din bil efter stängningsdags.

Vi lägger stor vikt och är mycket stolta över vad vi gör. Vår skickliga personal har många års erfarenhet av högkvalitativ bilreparationer och gör alltid det där lilla extra för att dina behov och önskemål uppfylls. Att få dig och din bil säkert ut på vägarna igen är alltid vår högsta prioritet, det kan du lita på

Jag är nöjd och belåten med servicen.

Trevlig kontakt, problemet löst till punkt och prick, goda råd för kontroll om problemet kommer fram igen. Verkligen en verkstad som är värt att behålla i minnet för framtiden.

Bra bemötande kunnig personal Mycket nöjd

Kompetent, snäll, är jättenöjd!

Allt funkade jättebra! Otrolig bra verkstad och kundservice! Så smidigt att få offert genom telefonsamtal. Är jättenöjd!

Snabbt, prisvärt och trevligt.

100% nöjd med bemötande och service. Första gången jag lämnar in bilen i Gnesta och kommer garanterat inte byta val av verkstad.

Professionalism

Hur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Kostnadsfri vägassistans i hela Sverige

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver. 

Försäkringen lämnar ersättning för hyrbil om fordonet inte kan återställas till körbart skick inom 2 timmar. OBSERVERA dock det totala maxbeloppet per assistanstillfälle är 5000 SEK.

Bilassistans för en tryggare resa

• Vägassistans inom hela Sverige.

• Avhjälpning av felet på plats, alternativt

• Bärgning till närmaste Autoexperten (inom 100 km), eller annan bilverkstad  som kan åtgärda felet.

• Ersättning upp till 5 000 kr vid två tillfällen under giltighetstiden.

Villkor i korthet

Försäkringen täcker tekniska fel och punktering inom Sverige. Fordonet får ha upp till 9 säten och väga högst 3,5 ton. Vissa fordon är undantagna, se fullständiga försäkringsvillkor samt För- och efterköpsinformation.

Du kan även köpa till:

En assistansförsäkring för personbil som gäller i hela Europa (annars gäller försäkringen bara i Sverige). För dig som äger en husbil kan du även köpa till en förmånlig husbilsförsäkring som gäller i hela Europa, fråga oss så berättar vi mer.

Se fullständiga försäkringsvillkor för personbilsassistans Europa och Husbilsassistans Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Personbil Europa

För- och efterköpsinformation, Autoexperten Husbil Europa

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.

Kostnadsfritt Prisförslag

0

GENOMFÖRDA SERVICE UNDER 2020

0

VARUMÄRKEN I LAGER FÖR DIREKT LEVERANS

0

BRILJANTA EXPERTER SOM HJÄLPER DIG MED BILEN

Vad våra kunder säger om oss