Är du sugen på att få hjälp med din bil? Framför en kamera? Då är det dig vi söker!

Låter bromsarna konstigt? Kanske ACn inte kyler som den ska. Eller så indikerar varningslamporna att problemet är något annat. Oavsett vad, så kan du ansöka om att tillsammans med din bil vara med i vår nya YouTube-serie Längre leve din bil.

Så här gör du för att ansöka
1. Läs villkoren och anmäl dig via formuläret här nedan. Därefter är du klar med din ansökan och vi kommer att kontakta dig.

Om du har möjlighet kan du filma dig själv och berätta vad du har för problem med bilen och varför just du vill vara med i vår Youtube-serie. Max längd på filmklippet: ca 20 sekunder. 
Slutligen skickar du in filmen till levedinbil@autoexperten.se. Är filen för stor att maila direkt går det bra att skicka filen via någon molntjänst, exempelvis WeTransfer. Detta är dock inget krav utan det går bra att ansöka utan film.

Är du en Autoexpertenverkstad som vill vara med - superkul! Klicka här för att komma till sidan för verkstäderna.

Villkor för deltagande
• För att ansöka om att vara med i Autoexpertens YouTubeserie ”Längre leve din bil” måste du vara 18 år eller äldre och bo i Sverige.
• Kriterierna för att ansöka om att vara med är att skickar in en intresseanmälan och sedan får du berätta vad du har för problem med bilen och varför just du vill vara med i vår Youtube-serie. Detta efter att du fyllt i och skickat in formuläret längre ned på denna sida.
• Endast kompletta ansökningar kommer att bedömas.
• Blir du vald att vara med i serien så står Autoexperten för kostnader för det arbete och de reservdelar och material som krävs för att åtgärda felet på din bil, upp till ett värde av max 10000 SEK. Överstigande kostnader står du som kund själv för.
• Det är inte möjligt att byta ut ersättningen för arbete, reservdelar och materiel mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av ersättningen.
• KG Knutsson AB (Autoexperten är en del av KG Knutsson AB) ansvarar inte för några ytterligare kostnader kopplade till ditt deltagande i serien.
• Anställda vid KG Knutsson AB eller anhöriga till anställda i koncernerna får inte delta i serien.
• De personer som blir antagna till att vara med i serien kommer att bli informerade personligen via mail eller telefon.
• Genom att ansöka till att vara med i serien godkänner du även att vi kan komma att kontakta dig genom tex nyhetsbrev, undersökningar mm.
• Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter. https://www.autoexperten.se/om-autoexperten/cookies-och-gdpr/

Intresseanmälan