Pris Direkt Montering Dragkrok

Vi hjälper dig att installera både fast och avtagbar dragkrok på din bil

Pris Direkt Montering dragkrok

Med Pris Direkt får du ett kostnadsfritt prisförslag på montering av dragkrok. Det finns både avtagbar dragkrok och fast dragkrok, vi hjälper dig med montering av båda typer. En dragkrok som är monterad på din bil krävs för att använda en släpvagn eller montera en cykelhållare.

En fast dragkrok är oftast det mest hållbara och billigaste alternativet men om din bil har parkeringssensorer och du inte använder dragkrok så ofta, är en avtagbar dragkrok att föredra. Hur en dragkrok monteras varierar beroende på vilken bilmodell det rör sig om. Dragkroken kan monteras med skruvförband i bilens chassi men ibland är det nödvändigt att göra ett hål i stötfångaren. Våra utbildade bilmekaniker hjälper dig gärna med både val av dragkrok och montering av dragkrok. Du hittar din lokala Autoexperten verkstad här.

När din bil är utrustad med dragkrok kan montera en cykelhållare på den. Här kan du hitta en generell monteringsanvisning som du sedan kan komplettera med produktspecifika instruktioner som följer med just din cykelhållare.  

Läs mer + Läs mindre -
Montering dragkrok

Vad våra kunder säger om oss