I oktober 2020 stod det klart att Autoexperten växlar upp från Teamsponsor till Huvudsponsor för Sveriges skidskyttelandslag. Dessutom blir Utvecklingslandslaget nu Team Autoexperten. Och som det inte vore nog så är vi nu även stolt sponsor till skidskytten Linn Persson. Ett treårigt samarbete som kommer innebära massor av spännande vinteraktiviteter för bilen och fartfyllda tävlingar – både i skidspåret och hemma i tv-soffan.

Oväntade likheter mellan Autoexperten och Svenska Skidskyttelandslaget – ett spännande huvudsponsorskap

Våra bilverkstäder servar, reparerar och underhåller bilar för att de ska hålla längre. På samma sätt underhåller skidskyttarna i landslaget sina kroppar och sin utrustning, för att kunna prestera på topp och hålla i längden. Oavsett om det gäller bilar, skidor eller gevär så behövs experter – och det finns det gott om såväl inom Autoexperten som i organisationen runt skidskyttelandslaget. Tillsammans är vi ett vinnande lag.

Följ oss på Instagram  och Facebook för energifyllda flöden med alltifrån intervjuer till utmaningar för dig!

Under VM i Pokljuka 9-21 februari 2021 har vi en hejarklackstävling, läs mer om den här.

- Det känns tryggt att ha med en stabil partner som Autoexperten med oss i ett långsiktigt samarbete i tre år framöver. Deras vision går i led med våra samtidigt som det finns ett genuint intresse i sporten från deras sida, säger Anders Byström landslagschef för skidskyttelandslaget.

- Vi är glada över att vara teamsponsor till skidskyttelandslaget som är ett kompetent, fokuserat och målmedvetet gäng precis som vi. Och med tanke på framgångarna i helgen ser vi verkligen fram emot en härlig vinter med spännande tävlingar, snabba skidor och avgöranden på skjutvallen, säger Magnus Plahn, marknadschef på Autoexperten.

Ambitionen är att genom samarbetet med skidskyttelandslaget visa upp Autoexperten i nya sammanhang för både nya och gamla kunder runtom i landet. Budskapet är att öka livslängden på bilen för att affären ska bli mer hållbar.

 

Om Skidskytteförbundet
​Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda och popularisera skidskytte samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vi verkar för ett aktivt ungdomsarbete, kombination av idrott och utbildning, utveckling av anläggningar, internationellt samarbete samt information och marknadsföring av svenskt skidskytte. Detta gör vi utifrån våra värderingar gemenskap, ärlighet, jämställdhet, kvalitet, utveckling och affärsmässighet. Ambitionen är att Sverige ska vara världsledande inom skidskytte.

Snötillbehör