Vi tror på att få bilar att rulla längre och det gör vi genom att laga det som är trasigt. Vi arbetar förebyggande för att uppnå ett hållbart och långsiktigt bilägande.

Där har vi något gemensamt med våra talangfulla skidskyttar i Team Autoexperten! De vet vikten av att ta hand om sina kroppar och på att hitta en perfekt balans mellan hård träning samt vila och återhämtning.

Vi har, tillsammans med Team Autoexperten skapat en vinterutmaning. En gång per vecka, under totalt åtta veckor, släpper vi en kort film där skidskyttarna visar en övning som de själva tränar för att stärka kroppen. Du antar väl utmaningen?

Filmerna kommer att publiceras på Instagram och Facebook varje tisdag kl 17.30, med start den 29/12. Filma eller fota dig själv eller andra när övningen utförs och hashtagga #Vinterutmaningen samt tagga @teamautoexperten @autoexperten.se @svenskt_skidskytte så har du chansen att synas i våra stories på Instagram och Facebook!

Film 1 - burpees: hur många hinner du göra på en minut? Gör så många burpees du kan under en minut, tre av veckans dagar, vilka väljer du själv. 

Team AX 1-1 Burpees.mp4

 

Team AX 1-1 Stabilisera bålen.mp4

Film 3: Magövning med en kompis
Team AX 9-16 4 Kompis magövning.mp4

Film 4: Deadbug
Team AX 9-16 Deadbug.mp4

Film 5: Magövning i par
Team AX 1-1 Magövning i par.mp4

 

Nu kör vi!