Hjulsidor

Har du en bil du vill snygga upp är det framförallt hjulen du bör satsa på. Har du snygga och blanka hjul gör det inte så mycket om bilens lack är lite blek, eftersom ögonen dras till de fräscha hjulen. Vill du ge din bil ett nyare utseende kan du börja med att byta hjul. Det finns gott om snygga fälgar till alla bilmodeller men de har alla det gemensamt att de är dyra. Nya hjulsidor ger samma effekt som nya fälgar till ett mycket lägre pris.

De allra flesta bilar är utrustade med plåtfälgar från fabrik. Den som vill ha aluminiumfälgar på sin nya bil måste betala extra. Plåtfälgar är i regel inget som du vill ska synas och för att dölja dessa fälgar täcker biltillverkarna hjulen med navkapslar eller hjulsidor. Hjulsidorna som biltillverkarna använder är oftast ganska snygga men tillverkare följer ofta ett mode och mode ändras. Vad som ansågs som snyggt 2003 kanske inte uppskattas på samma sätt år 2019. Detta kan vara bra att ha i åtanke när du ska köpa nya hjullager.

Byta hjulsidor
Funderar du på att ändra utseendet på din bil bör du ta dig en titt på våra hjulsidor. Hos oss hittar du ett stort urval av hjulsidor i olika utförande och av olika design. Vi har hjulsidor till fälgar mellan 13 och 16 tum och i olika prisklasser. Dessa navkapslar täcker originalhjulen och döljer de fula plåtfälgarna. Att montera dem är mycket enkelt. Avlägsna den gamla hjulsidan med hjälp av en skruvmejsel och tryck fast den nya. Känn efter så att den sitter fast ordentligt.

Nya hjulsidor eller navkapslar är inte bara ett sätt att förändra bilens utseende. Det är inte ovanligt att en navkapsel ramlar av bilen och det finns inget mer irriterande än en bil med bara tre navkapslar. Att endast skaffa en ny navkapsel är ingen bra idé om du är noga med estetiken. Om du inte hittar någon är det bättre att köpa nya hjulsidor till alla bilens hjul. Navkapslar är inte speciellt dyra och de är mycket lätta att byta, så tröttnar du på dem är det bara att byta igen.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Kategorier Rensa filter

Sortera efter:

Inga produkter matchar den valda filtreringen.

Vad våra kunder säger om oss