• 390 verkstäder, 57 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

Laddboxar inklusive installation

Köp Charge Amps Halo inklusive installation hemma hos dig. Charge Amps Halo är en av marknadens bästa laddbox för hemmabruk. Vi samarbetar med installatören Glacell (en del av Lambertsson) för att kunna erbjuda dig installation av våra utvalda laddboxar från Charge Amps, var du än bor dig i landet. Laddboxarna är designade speciellt för det nordiska klimatet och kan installeras ute på din husvägg, eller inne i garaget. När du som privatperson köper någon av våra laddboxar har du även rätt till det statliga Ladda bilen-bidraget.

 

Våra breddgrader ställer högre krav på elektrisk utrustning som installeras utomhus. De Charge Amps-laddboxar vi erbjuder har en IP66-klassning och kan utan problem utsättas för alla typer av väderförhållanden som vi är vana vid i Sverige, såsom snö, is, kyla och regn. Det är viktigt att laddboxen är korrekt installerad, vilket vi garanterar genom vårt samarbete med Glacell/Lambertsson.

 

Olika typer av laddboxar

Du kan välja mellan tre olika Charge Amps-laddboxar för vilka vi erbjuder installation på köpet. De är till utseendet väldigt lika, skillnaden är laddningseffekten och kontakten som kopplas in i bilen. En högre effekt gör att du kan ladda bilen snabbare. Typen på kontakten är olika för olika bilar, vanligast är att man har en bil som laddas med en Typ 2-kontakt.

 

Smidig laddning med fast kabel och en smart molntjänst

Samtliga ovan laddboxar har en integrerad kabel, vilket betyder att du som elbilsägare endast behöver parkera bilen och koppla in laddaren. Det medföljer en smart molntjänst med vilken du får full kontroll över laddningen. Du kan t ex enkelt schemalägga så att laddning endast sker under vissa tider. Charge Amps smarta molntjänst ger dig även överblick över laddningen, en historik och andra automatiska rapporter.

 

Väggmonterad laddbox ger en mer effektiv och säker laddning

Med en väggmonterad laddbox genereras mer effekt, vilket gör att bilen laddas upp snabbare än om du använder ett vanligt eluttag. Detta innebär att laddtiden minskar med 40% jämfört med de portabla laddare som vanligtvis medföljer vid bilköpet. Du bör inte ladda genom ett vanligt vägguttag eftersom de inte är anpassade för den höga belastningen. Den portabla sladden som oftast medföljer vid köp av elbil eller laddhybrid är till för mer akuta situationer. Användning av en laddbox hemma, som uppfyller säkerhetskraven, ger helt enkelt en tryggare och effektivare laddning.

Läs mer

Filtrera produkter

Kategorier

Tillverkare