• 390 verkstäder, 57 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

Autoexperten i Kiruna

Vi på Autoexperten har bilar i vårt DNA

Vi vill hjälpa dig som kund i ditt bilägande, vare sig det handlar om service, reparationer eller tips kring en specifik modell och rätt inköp från vår butik. Våra butiker står till ditt förfogande med kunnig personal, ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva till din bil eller släpvagn och vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos en Autoexperten-butik eller när du lämnar in bilen hos en av våra verkstäder.

Du vet väl också att när du handlar i en av våra fysiska butiker eller från en butiks lokala e-handel så har du tillgång till hela vårt sortiment med över 500 000 artiklar. Välkommen!

Om Autoexperten i Kiruna

Vår Kiruna-butik drivs av Nicklas med personal. Nicklas är en sann bilentusiast och med mångårig kunskap kring bilar och andra fordon lotsar han och hans personal våra kunder rätt. I butiken i Kiruna får du hjälp att hitta såväl rätt verkstad som rätt tillbehör och delar till just din bil eller fordon. Vill du ha tips och råd kring din bil? Då är du såklart alltid välkommen till Nicklas och gänget i Kiruna!
Vi hjälper dig med reklamationer, byten och returer.
Handla online och hämta ut i butik
Är du osäker på vad du behöver? Fråga oss så hjälper vi dig hitta rätt!
Vi hjälper dig att hitta rätt verkstad.