Välkommen in till sidan som beskriver Autoexpertens verkstadskoncept! Vem ringer du när du behöver hjälp? Vem hjälper kunderna att hitta till just din verkstad? Vem inventerar ditt utbildningsbehov och skapar en personlig utbildningsplan för just dina mekaniker?

Drömmer du också om en egen bilverkstad?

Känner du att du har ett starkt driv och gärna vill komma vidare i din utveckling? Drömmer du om att äga och driva en bilverkstad eller bildelsbutik, eller äger du kanske redan en bilverkstad och är intresserad av att driva den ihop med oss på Autoexperten i sann entreprenörsanda?

Det är tufft att driva en bilverkstad i dag och det är mycket att tänka på. Därför erbjuder Autoexperten dig som verkstadsägare koncept där vi hjälper dig med att effektivisera och utveckla din verkstad på en nivå som passar just dig. På så sätt kan du som verkstadsägare koncentrera dig på det du gör bäst - ta hand om dina kunder och deras bilar.

Autoexperten finns över hela landet och vi söker alltid nya verkstäder som vill ansluta sig till våra verkstadskoncept - för att öka tillgängligheten för våra kunder och för att fortsätta växa som företag.

Läs mer om några av våra lösningar för din verkstad i menyn till höger. Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi gladeligen dig för att berätta mer. 

Välkommen till Autoexperten!