Vi på Autoexperten ser styrkan i att våra verkstäder även är sin egen bilverkstad. Där vi på Autoexperten hjälper dem att ta nästa steg genom samarbete och utveckling. Oavsett om drömmarna är stora eller små!

Har du vad som krävs för att bli en av oss?

Att vara en del av Autoexperten innebär att vara en del av vår gemensamma resa, där både verkstaden och bilägaren ser oss som det självklara valet. För det krävs en hel del engagemang och mod – och det har vi. Gott om.
Vi har engagemanget i våra verkstäders behov och utmaningar, och modet att våga välja en ny väg. Precis det vi också förväntar oss av de verkstäder som vill bli en del av vår verkstadskedja.

När det kommer till att driva en bilverkstad i dag är det är mycket att tänka på. Därför jobbar vi på Autoexperten som ett team, där centrala funktioner, butiker och verkstäder alla tillhör samma koncept: Autoexperten.
Tillsammans arbetar vi för att våra verkstäder ska få bästa möjliga förutsättningar att driva sin verksamhet så smart och enkelt som möjligt. Medan de har kunden i fokus, har vi dem i fokus.

Vi på Autoexperten är kända för vår höga kvalitet, vårt engagemang och vårt starka nätverk av verkstäder över hela landet. Vi söker alltid efter nya vägar framåt för våra bilverkstäder. För att öka tillgängligheten för våra kunder och för att fortsätta växa som företag. 

Läs mer om vårt koncept här

Kontakta din lokala Autoexpertenbutik, eller maila oss på verkstadskoncept@autoexperten.se, så berättar vi mer om oss och vårt erbjudande.

Välkommen till Autoexperten!