När du lämnar in din Hyundai till någon av våra verkstäder kan du vara säker på att vi tar vi väl hand om den. Vi följer fackmannamässigt biltillverkarens eget serviceschema vilket gör att din bil får en märkesanpassad service och genomgång. Våra fordonstekniker är kunniga och utbildade och håller sig uppdaterade med det senaste inom teknik och mekanik.

Reservdelar med tre års funktionsgaranti

När en reparation görs i någon av Autoexpertens anslutna verkstäder används enbart våra egna reservdelar. I enlighet med EU:s förordning (1400/2002/EG) motsvarar reservdelarna originalets kvalitet så att nybilsgarantin på din Hyundai inte påverkas. Våra reservdelar är av en så pass hög kvalitet att vi kan lämna tre års funktionsgaranti på dem.

Delbetala med förmånliga villkor

Du får alltid en uppskattning av servicens pris innan vi påbörjar något arbete, och du godkänner arbetsordern som visar vad vi ska göra samt vad som kommer att bytas. Skulle du önska, kan vi erbjuda räntefri delbetalning i 24 månader.

Har du önskemål om ytterligare reparationer utöver de justeringar som ingår i den ordinarie servicen kan du ta upp det i samband med att du bokar din servicetid. Vid vissa servicetillfällen krävs det större åtgärder som när kamremmen behöver bytas och om så är fallet kan till exempel vattenpumpen bytas ut samtidigt. Det är något som din fordonstekniker tipsar dig om.

Vi vet vad som är viktigt för dig och din Hyundai och du kan känna dig trygg när du lämnar din bil för service på någon av våra verkstäder.