När du lämnar in din Skoda för service på någon av våra verkstäder utförs den enligt biltillverkarens serviceschema, vilket gör att nybilsgarantin inte påverkas. Dessutom utbildas våra kunniga och professionella fordonsmekaniker kontinuerligt för att hålla sig uppdaterade om nya tekniker och bilmodeller.

Vad ingår vid bilservice

Varje verkstad har en lista med kontrollpunkter som ingår i det serviceschema som just din bilmodell föreskriver. Exempel på sådant som vi granskar och vid behov byter är:

  • Oljor
  • Olika filter såsom luftfilter och kupéfilter
  • Tändstift om det finns på bilen
  • Kamremmen

Ibland blir det en mer omfattande service när delar såsom kamremmen behöver bytas efter ett antal mil. Det är då möjligt att verkstaden tipsar dig om att det är lämpligt att byta vattenpumpen samtidigt för att begränsa arbete och kostnader. Om du själv har upptäckt något som behöver repareras eller bytas kan du ta upp det när du bokar din service.

I priset ingår 12 månaders fri assistansförsäkring vid underhållsservice vilken gör att du alltid har hjälpen nära till hands.

Pris för service och reparation på Skoda

Du får alltid ta del av ett prisförslag innan arbetet på din Skoda påbörjas. En arbetsorder ska också godkännas vad gäller arbetet vi gör på din bil, samt vad som kommer att bytas. Skulle du önska, finns möjlighet att delbetala räntefritt i upp till 24 månader.