Bilrepration - när du behöver laga något på din bil

Autoexperten erbjuder bilreparation när du behöver laga något på din bil. Våra utbildade fordonstekniker hos våra auktoriserade bilverkstäder erbjuder allt från kamremremsbyte, bromsbyte och släcka 2-or. När du märker att din bil inte funkar som den ska, kör till din närmsta Autoexperten bilverkstad för felsökning och diagnos.  Vi hjälper dig att åtgärda felet innan det blir ett större problem.

Boka bilreparation

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om bilverkstad.

Välj en verkstad du känner dig bekväm med. Kanske en som ligger nära ditt hem, så att du enkelt kan ta dig dit. Relationer spelar stor roll, även när det kommer till den du har med din bilmekaniker, det underlättar om du känner dig välkomnad hos verkstaden. Är du ny i ett område kan du alltid kolla kundrecensioner. På Autoexperten jobbar vi med Trustpilot och samlar löpande in våra kunders omdömen om kompetens och bemötande på våra verkstäder.

Vad det kostar att lämna in din bil på verkstan för reparation beror på vad som behöver lagas. Byte av torkarblad är betydligt billigare än kamremsbyte. Hos Autoexperten får du alltid en kostnadsfri offert innan vi sätter igång med arbetet så att du vet vad det kommer att kosta när du hämtar ut din bil. 

Du kan underlätta arbetet för din fordonstekniker genom att tömma bagaget, plocka ur bilbarnstolar, lägga fram bultnycklar och allmänt bara se till att din fordonstekniker kommer åt att utföra jobbet som ska göras. 

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder. Syftet är att säkerställa att de lagar, förordningar och krav som vår verksamhet ställer på oss efterlevs. 

En auktoriserad bilverkstad har fått officiellt godkännande från biltillverkaren att utföra service och reparationer på deras specifika märke och modeller. Verkstaden använder sig reservdelar i original från tillverkaren. Autoexperten servar och reparerar alla bilar och använder reservdelar som motsvarar originaldelar. Det är därför ingen skillnad på en allbilsverkstad och en auktoriserad verkstad när det kommer till din nybilsgaranti, den gäller i båda fallen.

Längre leve din bil

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart, eller hur?

Autoexperten stöttar dig och din bil genom

  • vår tillgänglighet - Vi finns på 350 bilverkstäder i Sverige
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • att du har möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.
Boka bilreparation

Hitta en bilverkstad nära dig

Klicka på kartan för att se bilverkstäder på din ort. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag?

Boka verkstadstid
Visa karta

Autoexperten är Godkänd Bilverkstad

Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att en verkstad följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Hela verksamheten kontrolleras årligen av tredje part och eftersom alla Autoexpertens bilverkstäder strävar efter att ligga i topp inom kvalitetsstandarden blir det många stickprov och kontroller varje år.

För dig som bilägare innebär det att du alltid:

  • möter utbildade mekaniker hos oss
  • har full koll på detaljerna i arbetet, priset och möts av ordning och reda
  • vet att vi har tydliga rutiner och försäkringar för arbete med din bil
  • främjar en hälsosam arbetsplats och tar ansvar för vår miljöpåverkan.
Läs med om Godkänd bilverkstad

Boka tid på Autoexperten bilverkstad nära dig

Våra utbildade bilmekaniker och fordonstekniker välkomnar dig och din bil till våra bilverkstäder över hela landet. Här utförs alla service- och reparationsarbeten självklart enligt biltillverkarens rekommendationer. Välj tjänst, se pris och boka verkstadstid.

Vad våra kunder säger om oss