Montering av avtagbar dragkrok

Autoexperten hjälper dig att montera avtagbar dragkrok på din bil. Den avtagbara dragkroken är ett bra alternativ för dig som inte behöver använda dragkrok så ofta. Själva kroken kan du montera av och på när du behöver använda dragkrok.

Boka montering avtagbar dragkrok

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om avtagbar dragkrok

Vid en regelbunden kontrollbesiktning måste du ha både dragkroken och nyckeln till dragkroken med dig. Besiktningsmannen kommer att kontrollera att den avtagbara dragkroken går att låsa fast.

Du behöver ha nyckeln till den avtagbara dragkroken för att kunna ta av den. För mer information läs instruktionsboken för din dragkrok.

En avtagbar dragkrok är att föredra när du inte behöver använda den så ofta. Fördelen med en avtagbar dragkrok jämfört med en fast dragkrok är att den avtagbara inte påverkar bilens utseende när den inte är monterad. 

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder

Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att våra verkstäder följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Därför är vi på Autoexperten extra stolta över att vara den första verkstadskedjan i Sverige att få samtliga verkstäder godkända enligt standarden. Klicka vidare för att läsa mer om Godkänd Bilverkstad.

Boka service

Hitta en Autoexperten bilverkstad nära dig

Klicka på kartan för att se bilverkstäder på din ort. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag?

Hitta din närmaste Autoexperten bilverkstad

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Ikon

Hur kan vi hjälpa dig?

Service, reparation, däck eller ett monteringsjobb? Med verkstäder över hela landet finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig och din bil. 

Hitta din närmaste Autoexperten bilverkstad
Ikon

Serviceavtal

Med en fast månadskostnad slipper du ekonomiska överraskningar när det är dags för bilservice. Vi ger 3 års funktionsgaranti på reservdelar och du får fri Assistansförsäkring i 12 månader.

Teckna Serviceavtal

Vad våra kunder säger om oss