Varför ska jag ha en backkamera?

När man backar sin bil spelar det ingen roll att man använder sig flitigt av backspeglarna eller att man vrider kroppen för att försöka få en ökad bild av vad som finns abkom bilen, vi kan aldrig se vad som finns precis bakom bilen utan en backkamera. Tack vare den kan vi använda backspeglarna i kombination med att titta på displayen inne i bilen som ger oss en exakt bild i realtid av vad som finns bakombilen. Många olyckor kan förhindras om man installerar en backkamera i bilen.

Backkamerasystem

Ett backkamerasystem är ett komplett pakBackkamerasystem är ett paket med alla delar som behövset med skärm (display inne i bilen), monteringstillbehör, kamerakabel samt kamera. 

Vad kostar en backkamera?

Det skiljer sig såklart beroende på vilken typ av kamera man väljer, hur avancerad den och displayen är samt vilken typ av bil den ska sitta på. Hos Autoexperten hittar du flera olika varianter av backkameror, från 1400 kronor och uppåt. Vi väljer våra varumärken med omsorg och tack vare det vet vi att de håller hög kvalitet och att de tillhör några av de bättre backkamerorna på marknaden. Se vårt sortiment av backkameror och behöver du sedan hjälp med installationen så kontaktar du en verkstad nära dig.