Verkstaden släcker dina 2:or

Fick du en anmärkning på din bil vid besiktningen? Gav polisens flygande inspektion på väg dig en 2:a? En tvåa är ett vedertaget begrepp som innebär att ditt fordon blivit underkänt och att det krävs en åtgärd i form av reparation och sedan ombesiktning inom en månad för att du inte ska få körförbud. Våra verkstäder är vana vid att släcka 2:or och du får snabb och professionell hjälp, så att du och din bil blir körredo igen.

Slipp ombesiktning - låt oss åtgärda besiktningsanmärkningen

Ta med besiktningsprotokollet så gör vi hela jobbet! Flera av våra verkstäder har ackreditering för att inte bara utföra reparationen utan även sedan godkänna bilen till bilregistret, alltså släcka din 2:a. Du slipper lägga ner tid och extra pengar på att åka till bilbesiktningen för att göra ombesiktning. 

Det är bara verkstäder som är ackrediterade av Swedac som får släcka tvåor, vilket våra aktuella verkstäder självklart är.

Vilka verkstäder kan släcka 2:or?

Du hittar du din närmaste Autoexperten bilverkstad till höger, som kan hjälpa dig med anmärkningen på din bil.
 
Pst! Tänk på att vi inte kan släcka tvåor som en privatperson åtgärdat, utan bara reparationer vi själva utfört. Självklart hjälper vi dig även göra en förbesiktning om du vill!

Vad innebär det att släcka en 2:a?

Med detta menas alltså de anmärkningar du får i samband med kontrollbesiktning av bil eller släpvagn som är märkta med en 2:a.

Autoexperten släcker dina 2:or

 

Du hittar du din närmaste Autoexperten bilverkstad här, som kan hjälpa dig med anmärkningen på din bil.
 
Pst! Tänk på att vi inte kan släcka tvåor som en privatperson åtgärdat, utan bara reparationer vi själva utfört. Självklart hjälper vi dig även göra en förbesiktning om du vill!

  • 3 års funktionsgaranti på våra egna reservdelar
  • Delbetala räntefritt i upp till 24 månader med Autoexperten-kortet