Boka felsökning

Våra utbildade fordonstekniker har gedigen kunskap inom felsökning av bilar. Vi använder moderna diagnosverktyg och tekniker för att snabbt identifiera och åtgärda eventuella problem.Vi tar emot de flesta bilmärken och modeller och kan hantera allt från enklare reparationer till mer avancerade serviceåtgärder.

Boka felsökning

Boka biltjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Längre leve din bil - med service i rätt tid

Vi tänker så här - bilar ska hålla länge. Det är inte bara bra för plånböcker, det är bra för vår miljö också. Därför är service och reparationer, utförda i rätt tid, avgörande för att underhålla bilens viktiga funktioner och förebygga skador.

Din biltillverkare rekommenderar att du servar bilen vid förutbestämda intervaller. Det kan vara efter ett visst antal körda mil eller bero på bilens ålder. Se din bilservice som en regelbunden kvalitetskontroll som ser till att din bil hålls trafiksäker. Läs gärna mer här om fördelarna med att välja Autoexperten som din bilverkstad.

Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad

När en varningslampa på din bil tänds är det ett tecken på att det är hög tid att lämna in din bil till verkstaden för en felsökning. Genom att laga det som är trasigt kan du få din bil att leva längre och undvika eventuella större problem med din bil. 

Varningslampornas betydelse

Vad våra kunder säger om oss