Boka AC-service

Vi utför AC-service, reparation och påfyllning av AC

Behöver du serva eller laga en trasig AC, behöver påfyllning av AC eller vill veta pris för påfyllning av AC? Se pris direkt och boka AC-service eller reparation hos en auktoriserad bilverkstad nära dig. En regelbunden service av AC-system bidrar till en mer effektiv klimatanläggning som får ökad livslängd. Våra utbildade bilmekaniker har AC-certifikat för att göra AC-service, reparation och påfyllning. 

Boka AC-service

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Längre leve din bil

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart, eller hur?

Autoexperten stöttar dig och din bil genom:

  • vår tillgänglighet - Vi finns på 350 bilverkstäder i Sverige
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • att du har möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.

 

Boka AC-service

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder.  Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att våra verkstäder följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Därför är vi på Autoexperten extra stolta över att vara den första verkstadskedja i Sverige att få samtliga verkstäder godkända enligt standarden. Klicka vidare för att läsa mer om Godkänd Bilverkstad.

Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad

Vad våra kunder säger om oss