Boka batteritest

Boka batteritest om du är osäker ifall det är dags att byta bilbatteriet. När bilen inte startar som den brukar eller om bilbatteriet inte laddar som det ska är det bra att låta våra fordonstekniker göra ett batteritest.Vid ett batteritest testar våra fordonstekniker batteriet, laddningssystemet och även batteriets återhämningsförmåga. Om testet visar att batteriet behöver bytas, hjälper vi dig även med att byta batteriet.

Boka batteritest

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om batteritest.

Våra fordonstekniker använder ett verktyg avsedd för batteritest. Med hjälp av verktyget kan fordonsteknikern se om batteriet bara behöver laddas eller om batteriet har förlorat sin kapacitet och behöver bytas ut.

Om din bil startar som den ska varje gång du ska köra iväg är ett tecken på att batteriet mår bra. Bilbatteriet är en förbrukningsvara och slits med tiden. Det är bra att göra ett batteritest inför vintern då det oftast är när det blir kallt och bilen behöver extra kraft att starta som ett bilbatteri börjar visa tecken på att det är dags att byta batteriet.

Med rätt skötsel kan bilbatteriets livslängd förlängas. Det är exempelvis viktigt att ladda batteriet ibland och att inte enbart köra korta sträckor med bilen.

Visa karta

Behöver du laga något på bilen?

Genom att laga det som är trasigt får vi din bil att rulla längre, det är något vi verkligen tror på. Det är bättre både för plånboken och miljön att reparera och laga i stället för att köpa nytt. Våra auktoriserade Autoexperten bilverkstäder hjälper dig gärna med alla typer av bilreparationer.

  • 12 månaders Assistansförsäkring ingår alltid vid service hos oss
  • Delbetala i upp till 24 månader med Autoexpertenkortet
  • Bibehållen nybilsgaranti
  • Personlig service över telefon - alla dagar mellan 07-22
Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Vad våra kunder säger om oss