In- och utvändig biltvätt

Biltvätt är enkel förebyggande bilvård vilket minskar risken för många vanliga problem som till exempel rost. Pass på att boka tvätt av din bil, både invändig tvätt och utvändig tvätt, när du lämnar din bil på service. Utöver handtvätt av din bil erbjuder vi även annan bilvård som exempelvis bilrekond, polering, vaxning samt lacksyddsbehandling och motortvätt. Helt enkelt det där lilla extra som som får din bil att leva längre.

Boka biltvätt

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om biltvätt och bilvård

Hur lång tid en biltvätt tar beror på omfattningen av biltvätten och hur smutsig din bil är. Om din bil ska tvättas bara utvändigt tar det ca 30-50 minuter och samma tid gäller för invändig tvätt. Om du vill få både ut- och invändig tvätt av din bil så räkna med ca två timmar. För att få en exakt tid rekommenderar vi dig att kontakta din lokala Autoexperten bilverkstad.

Priset på en biltvätt beror på omfattningen av biltvätten. Kontakta din lokala Autoexperten bilverkstad som erbjuder biltvätt för att veta pris på en invändig biltvätt, utvändig biltvätt eller en kombinerad in- och utvändig biltvätt.

Rekonditionering innebär en grundling in- och utvändig tvätt av din bil. Läs mer om rekond här

Hur lång tid det tar att rekonda bilen beror på omfattningen av rekonden och hur mycket arbete som bilen kräver. Våra fordonstekniker hjälper dig att välja rätt typ av behandling för din bil och kan också ge dig en uppskattning på hur lång tid rekond tar för just din bil. Ta kontakt med din närmsta Autoexperten bilverkstad för att få mer information och boka tid för rekond. 

Priset för en rekond beror på vad som ska göras med din bil. Ta gärna kontakt med din lokala Autoexperten bilverkstad för att få en kostnadsfri offert för rekond enligt din bils behov. 

Längre leve din bil

Bilen är en transportmedel men alla kan nog hålla med om att det är trevligt att åka i en bil som är ren både in- och utvändigt. Att du tar väl hand om din bil gör att din bil lever längre och har ett bra andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja den. Vi erbjuder olika typer av bilvård för din bil, både tjänster som vi utför och produkter som du behöver för små åtgärder du kan göra hemma själv. Vissa saker, som att byta kupéfilter, rekommenderar vi alltid att överlåta till våra utbildade fordonstekniker. Det är minst sagt roligt att titta på vår YouTube-serie där Erik Ekstrand ska byta kupéfilter och som tur är har han bilmekanikern Andrea vid sin sida för att jobbet ska bli rätt gjort. Lätt är det inte!

Boka tid för service av din bil

Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder.  Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att våra verkstäder följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Därför är vi på Autoexperten extra stolta över att vara den första verkstadskedja i Sverige att få samtliga verkstäder godkända enligt standarden. Klicka vidare för att läsa mer om Godkänd Bilverkstad.

Boka service hos Autoexperten
Visa karta

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Ikon

Boka service

När du servar din bil hos oss ingår alltid en stämpel i serviceboken och bibehållen nybilsgaranti. Du får också 12 månaders fri Assistansförsäkring.

Boka service
Ikon

Behöver du laga något på din bil?

Vi hjälper dig med både små och stora reparationer på din bil. Vi gör felsökning och våra utbildade fordonstekniker hjälper dig med alla dina bilproblem och får din bil att leva längre.

Boka övriga reparationer

Vad våra kunder säger om oss