Drop-in däckbyte

Har du inte hunnit boka tid för däckbyte och behöver en sista minuten-tid för att byta däck? Ta kontakt med din närmsta Autoexperten bilverkstad och kolla om det finns lediga tider för hjulskifte. Vi hjälper dig att balansera hjulen och skiftar hjulparen när det är dags för däckbyte.

Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om drop in däckbyte

Drop in hjulskifte kostar lika mycket som ett vanligt däckbyte. Ta kontakt med din lokala Autoexperten bilverkstad för att boka tid och få pris.

Många av våra bilverkstäder erbjuder hjulskifte. För att få en garanterad tid för hjulskifte rekommenderar vi att boka en tid för däckbyte. Om du inte har hunnit boka tid kan du alltid ta kontakt med din närmsta Autoexperten bilverkstad för att höra om de har sista minuten tider för hjulskifte.

Det viktigaste är att du har med dig däcken du ska byta till och ta med eventuella hjulbultsnycklar som behövs för att lossa dina låsbultar. Det är bra att komma ihåg att vi har inte alltid möjlighet att erbjuda drop in tider för hjulskifte varför det är bra att boka tid för däckbyte. Många av våra verkstäder erbjuder även däckhotell. När du förvarar dina däck på däckhotell slipper du vara sent ute med hjulskifte då vi kommer att påminna dig när det är dags att boka hjulskifte.

Däckhotell hos Autoexperten

Däckhotell är ett bra alterntiv för dig som saknar plats att förvara däcken. Vi ser till att förvara däcken mörkt, svalt och torrt för att maximera däckens livslängd. När du checkar in dina däck på däckhotell ser vi till att tvätta dina däck och kontrollerar mönsterdjupet så att  du vet om däcken klarar en säsong till. Skulle däcken ha gjort sitt hjälper vi dig att välja nya däck som passar din bil och dina behov.  

Boka däckhotell

Följ med till verkstan

Bra däck är avgörande för din bil, och självklart att däcken är rätt monterade. Vi tror på att ta hand om bilen och vårda den för att den ska leva längre. Du håller nog med om att varningslampor är inget du vill se när du startar din bil. Därför är det viktigt att bland annat serva bilen med jämna mellanrum och fixa det som behöver lagas innan varningslamporna börjar lysa. Men hur går en diagnos till? Häng med Erik Ekstrand när han praktiserar på en av våra Autoexperten bilverkstäder!

Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad

Vi finns för dig för att få din bil att leva längre

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Vad våra kunder säger om oss