Montering av fast dragkrok

Boka montering av fast dragkrok, vi hjälper dig att få dragkroken monterat och klart. Många väljer en fast dragkrok eftersom den är billigast att montera och kan dra tunga släp och till och med båttrailer eller husvagn. Med en fast dragkrok kan du samtidigt dra husvagn och ha cyckelställ på.

Boka dragkroksmontering för fast dragkrok

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om fast dragkrok

Pris för en fast dragkrok beror på vilken du väljer, det finns många olika fasta dragkrokar att välja mellan.Ta gärna kontakt med din närmsta Autoexperten bilverkstad, vi hjälper dig gärna att välja rätt dragkrok för din bil och ger dig en kostnadsfri offert för montering av fast dragkrok.

En fast dragkrok är oftast billigare än en avtagbar. En fast dragkrok klarar av att dra tunga laster såsom husvagn och är det bästa alternativet när du använder dragkroken ofta. En avtagbar dragkrok är ett bra val för dig som inte behöver använda dragkrok så ofta.

Läs i instruktionsboken för din bil om hur tung last du kan dra med din bil. Generellt gäller även att en fast dragkrok klarar tyngre laster än en avtagbar dragkrok.

Godkänd Bilverkstad är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder.  Att vara en Godkänd Bilverkstad innebär att våra verkstäder följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver. Därför är vi på Autoexperten extra stolta över att vara den första verkstadskedja i Sverige att få samtliga verkstäder godkända enligt standarden. Klicka vidare för att läsa mer om Godkänd Bilverkstad.

Boka service hos Autoexperten

Hitta en bilverkstad nära dig

Klicka på kartan för att se bilverkstäder på din ort. Autoexpertens verkstäder är alla certifierade enligt Godkänd Bilverkstad vilket betyder att du är i trygga händer. Vad behöver du och din bil hjälp med just idag?

Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad
Visa karta

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Ikon

Hur kan vi hjälpa dig?

Service, reparation, däck eller ett monteringsjobb? Med verkstäder över hela landet finns vi alltid nära till hands för att hjälpa dig och din bil.

Boka verkstadstjänster
Ikon

Serviceavtal

Med en fast månadskostnad slipper du ekonomiska överraskningar när det är dags för bilservice. Vi ger 3 års funktionsgaranti på reservdelar och du får fri Assistansförsäkring i 12 månader.

Teckna Serviceavtal

Vad våra kunder säger om oss