Installera motor- och kupévärmare

Installera en Calix motorvärmare i din bil så spar du på miljön genom att undvika en kallstart som släpper ett högre utsläpp av avgaser och du spar bränsle när du startar en redan uppvärmd motor. Till motorvärmaren kan du även installera en kupévärmare som ger både ökad komfort i bilen och gör att du slipper skrapa rutorna. En installation av motor- och kupévärmare bör utföras av en kvalificerad bilverkstad. 

 

Boka installation motor- och kupévärmare

Vi hjälper dig att ta hand om din bil

Välj tjänst, se pris och boka en tid på din bilverkstad.

Längre leve din bil - med service i rätt tid

Vi tänker så här - bilar ska hålla länge. Det är inte bara bra för plånböcker, det är bra för vår miljö också. Därför är service och reparationer, utförda i rätt tid, avgörande för att underhålla bilens viktiga funktioner och förebygga skador.

Din biltillverkare rekommenderar att du servar bilen vid förutbestämda intervaller. Det kan vara efter ett visst antal körda mil eller bero på bilens ålder. Se din bilservice som en regelbunden kvalitetskontroll som ser till att din bil hålls trafiksäker. Läs gärna mer här om fördelarna med att välja Autoexperten som din bilverkstad.

 

Boka service

Autoexperten finns i hela Sverige

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart, eller hur?

Autoexperten stöttar dig och din bil genom:

  • vår tillgänglighet - Vi finns på 350 bilverkstäder i Sverige
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • att du har möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.
Hitta din lokala Autoexperten
Visa karta

Vad våra kunder säger om oss