Motor- och kupévärmare

Låt Autoexperten montera motor- och kupévärmare i din bil. En elektrisk motorvärmare ansluts till ett väggutag när bilen står parkerad och ger kraft att värma motorn. Till motorvärmaren kan du även installera en kupévärmare som ger både ökad komfort i bilen och gör att du slipper skrapa rutorna. Genom att välja en Calix motorvärmare spar du på miljön genom att undvika en kallstart som släpper ett högre utsläpp av avgaser och du spar bränsle när du startar en redan uppvärmd motor. 

Boka tid för montering av motor- och kupévärmare

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om motor- och kupévärmare

Pris för montering av elektrisk motorvärmare och kupévärmare beror på vilka värmare du väljer. Ta kontakt med din lokala Autoexperten bilverkstad för en kostnadsfri offert för att få pris på installation av motor- och kupévärmare, monterat och klart i din bil.

En elektriskt motorvärmare ansluts till ett vägguttag när bilen står parkerad och ger kraft att värma motorn så du slipper kallstarta din bil. Kupévärmare i sin tur är en värmeanordning som värmer upp bilens kupé så du slipper skapa rutorna och slipper immiga rutor. De flesta av våra kunder väljer att montera både motor- och kupévärmare samtidigt.

Kupéfilter är något som gör att du andas ren luft i din bil. Att byta det, det klarar våra fordonstekniker utan problem men vad händer när Erik Ekstrand i vår YouTube-serie Längre leve din bil får i uppgift av sin mentor Andrea att byta kupéfilter. Dags att inta danger zone med Erik och ge oss ut på en minst sagt spännande äventyr!

Unna dig däckskifte hos proffs

Alla våra verkstäder hjälper dig att byta däck, vare sig det är mitt i de mest hektiska däckbytarveckorna i april och november, eller på en tisdag i juni. Kolla kartan så hittar du en verkstad i din närhet.

Har du tänkt på det här med däckhotell? Du bara lämnar förra säsongens hjul i verkstaden så ser de till att de kontrolleras, tvättas och förvaras enligt konstens alla regler tills de monteras igen vid nästa säsongsskifte. Hitta din närmsta Autoexperten bilverkstad som erbjuder däckförvaring.

Boka däckskifte

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Ikon

Autoexperten däckverkstad

Ja, visst kan vi däck. Ska du ta bilen på bilservice eller reparation? Passa på att låta oss kolla upp dina hjul i samma veva. Det spar dig både tid och pengar.

Boka däckservice
Ikon

Serviceavtal

Med en fast månadskostnad slipper du ekonomiska överraskningar när det är dags för bilservice. Vi ger 3 års funktionsgaranti på reservdelar och du får fri Assistansförsäkring i 12 månader.

Teckna Serviceavtal

Vad våra kunder säger om oss