Förvaring av däck är nästan alltid ett gissel. Tunga, smutsiga och tar plats. Men vad sägs om att någon byter dina däck och förvarar förra säsongens i ett däckhotell? Där ses däcken dessutom över, tvättas av och förvaras i förhållanden som är gynnsamma för materialet. Låt oss på Autoexperten ta hand om dina däck så får du tid (och plats) över för annat.

Vad kostar däckhotell?

Priset för däckhotell varierar beroende på tex storlek på däck till förvaringens tillgänglighet. När du bokar däckhotell online får du också ett prisförslag hos dina valda verkstad.

Vad är ett däckhotell?

Ett däckhotell är en plats där du betalar för att få förvara dina däck. På så sätt slipper du själv släpa runt på smutsiga däck och försöka hitta plats hemma för förvaring. När det är dags för hjulskifte så är dina däck kontrollerade och tvättade - redo att bytas med hjälp av din verkstad.

Hur ska man förvara däck?

Däck som du inte använder ska förvaras torrt, mörkt och svalt för att de ska hålla så länge som möjligt. Många tänker inte på det, men faktum är att däck är en färskvara och en kontroll av däcken bör alltid ske innan däckbyte. Förvara dina däck tryggt, säkert och proffsigt hos Autoexpertens däckhotell, så kan du vara säker på att däcken får vistas i bästa möjliga miljö tills de ska användas igen. Då hjälper vi gärna till med däckbyte och hjulinställning också. 

Däckhotell är det bästa för dina däck

  • Delbetala i upp till 24 månader räntefritt med Autoexperten-kortet
  • Däckbyte och däckhotell boka online - smart, snabbt & enkelt
  • 350 verkstäder från norr till söder
  • Teckna vår däckförsäkring för endast 149kr/år så hjälper vi dig om det blir däckproblem