Boka batteribyte

Vi byter bilbatteri, eller startbatteri som det också kallas för, på din bil så att du kan vara säker på att bilen startar varje gång som den ska. När du märker att din bil är svårstartad så kan det vara ett tecken på att det är dags att byta bilbatteriet. Våra utbildade fordonstekniker kan allt om bilbatterier och hjälper dig att hitta rätt batteri för din bil.

Boka batteribyte

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om batteribyte.

Vad det kostar att byta bilbatteri beror på vilken bil och bilmodell du har. Våra utbildade fordonstekniker hjälper dig att välja rätt batteri för just din bil. Kontakta din närmsta Autoexperten bilverkstad för en kostnadsfri offert på batteribyte.

Vi rekommenderar att alltid låta en utbildad fordonstekniker göra batteribytet. Batteriet kräver säker installation och för att undvika eventuella fel är det alltid bäst att låta en fordonstekniker göra batteribytet fackmannamässigt. 

Ett bilbatteri är en förbrukningsvara och slits med tiden och det märks oftast när det börjar bli kallt att bilen inte startar som vanligt. När ett bilbatteri har tappat det mesta av sin lagringskapacitet och startkraften räcker inte längre till att starta bilen är det dags att byta batteriet på din bil.

Visa karta

Vi lagar och servar din bil

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Ett sätt att få din bil att leva längre.

Autoexperten stöttar dig och din bil genom

  • Våra 350 bilverkstäder över landet
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • Möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader
Hitta din lokala Autoexperten bilverkstad

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Vad våra kunder säger om oss