Ta hjälp av ett proffs när du har behov av bilreservdelar till din bil. Bilreservdelar kan vara en djungel och det är viktigt för ditt fordons säkerhet och prestanda att det blir rätt direkt. Kunnig butikspersonal kan alltid rådge dig gällande montering och arbeten på din bil. Tveka inte att fråga oss när du hämtar dina bilreservdelar i butiken.

 

Hur beställer man bilreservdelar?

Du kan boka dina bilreservdelar själv online från någon av Autoexpertens butikers lokala butikswebbsidor, betala och hämta sen delarna i din butik.

Om din bilreservdel redan finns på lager i din butik kan du hämta den så fort den är reserverad. I annat fall kommer den med snabb leverans till butiken från vårt välfyllda centrallager.

Världsledande tillverkare av bilreservdelar

I dagens bilindustri är det en mycket liten del av tillverkningen som sker hos själva biltillverkaren. En allt större del av den produktionen sker hos underleverantörer. I de flesta fall samarbetar biltillverkaren med underleverantören för att ta fram och utveckla bilreservdelarna.

Flertalet av de här leverantörerna producerar inte bara bilreservdelar utan man utvecklar hela fordonssystem för bilarna som sedan implementeras i biltillverkarens modeller.

Autoexperten köper delar från några av bilindustrins största leverantörer, som levererar till biltillverkare både i Europa och resten av världen. Flera av dessa tillverkare är världsledande inom sina respektive områden, till exempel Bosch, SKF, NGK och Brembo.

Tre års funktionsgaranti på bilreservdelar gäller vid service och reparation hos Autoexpertens verkstäder.

Vi erbjuder tre års funktionsgaranti på bilreservdelar som fackmannmässigts monteras när du servar eller reparerar din bil hos någon av våra Autoexperten verkstäder. Bilreservdelar vi säljer omfattas av EUs förordning (1400/2002/EG), vilket innebär att biltillverkarens nybilsgaranti förblir intakt när du anlitar en Autoexperten bilverkstad för bilservice och reparationsarbeten. 


Funktionsgarantin på bilreservelar gäller inte vid skada som uppkommit genom:

  • felmontering
  • misskötsel
  • olyckshändelse
  • yrkesmässig användning
  • tävlingsbruk
  • normal förslitning/försämring.