Köp bildelar online och reservdelar hos din lokala Autoexpertenbutik

Du beställer/reserverar dina  bilreservdelar online från någon av våra butikers lokala webbsidor. Och du betalar och hämtar ut i butiken du har valt. 

HITTA DIN BUTIK FÖR RESERVDELAR HÄR! 

  • Du hittar rätt bildel med marknadens förmodligen vassaste reg.nr-sök.
  • Du får omgående leverans i din närmaste butik när varan redan finns i lokalt butikslager, annars via en snabb leverans till butiken från vårt välfyllda centrallager.

Få hjälp av vår kunniga butikspersonal

Få råd och tips gällande montering och arbeten rörande din bil. Om du själv inte har möjlighet att göra jobbet så har vi 430 verkstäder runt om i Sverige som gärna hjälper dig. Din lokala butik visar dig alltid till den verkstad som bäst uppfyller dina behov, eller, begär prisförslag här. Autoexpertens nära 60 butiker hanterar dessutom byten, returer och reklamationer kostnadsfritt när du har köpt via oss.

Världsledande tillverkare

I dagens bilindustri är det en mycket liten del av tillverkningen som sker hos själva biltillverkaren. En allt större del av den produktionen sker hos underleverantörer. 
I de flesta fall samarbetar biltillverkaren med underleverantören för att ta fram och utveckla reservdelarna.

Flertalet av leverantörerna producerar inte bara reservdelar utan man utvecklar hela fordonssystem till bilen som sedan implementeras i biltillverkarens modeller.

Autoexperten köper delar från några av bilindustrins största leverantörer, de levererar till biltillverkare både i Europa och i resten av världen. Flera av dessa tillverkare är världsledande inom sina respektive områden, till exempel Bosch, SKF, NGK och Brembo.

Tre års garanti på reservdelar

Autoexperten erbjuder sina kunder tre års funktionsgaranti på alla reservdelar. 
Det är även värt att poängtera att de bildelar Autoexperten säljer omfattas av EUs förordning (1400/2002/EG), vilket innebär att biltillverkarens garanti förblir intakt.

Garantin gäller inte vid skada som uppkommit genom:

  • Felmontering.
  • Misskötsel.
  • Olyckshändelse.
  • Yrkesmässig användning.
  • Tävlingsbruk.
  • Normal förslitning/försämring.

HITTA DIN BUTIK HÄR!