Rostfritt Avgassystem från FerritaFerrita erbjuder avgassystem som skall hålla längre än bilen, de finns i standard-, sport- och racingutförande. För att följa marknaden med de mest aktuella modellerna uppdateras sortimentet som även upptar universaldelar och katalysatorer kontinuerligt.

Kvalité från Ferrita

Ferritas rostfria avgassystem skall vara av sådan kvalité att livslängden överträffar de fordon de är monterade på. Alla medarbetare på företaget skall vara engagerade i kvalitetsarbetet för att ständigt förbättra verksamheten.
Ferrita arbetar enligt kvalitéts-ledningssystemet ISO 9001:2000 och miljölednings-systemet 14001:1996. 

Konstruktion

Samtliga rördetaljer, plåt, stålull och upphängningar är i rostfritt stål. I rör och ljuddämpare används rostfritt 18/8 stål (AISI 304, SIS 2333). Där avgassystemets detaljer ej sammanfogas med fläns eller liknande ingår galvaniserade klammer i monteringssatsen, rostfria klammer finns som tillbehör. 

På vissa bilmodeller återanvänds originalgummin tack vare bra konstruktion. Avgassystemet levereras då exklusive gummiupphängningar, se noteringar på respektive system.

Byta till rostfritt avgassystem

Detta är något som bör utföras av en verkstad. Det är otympligt och tungt. Du hittar en Autoexperten bilverkstad här, som gärna hjälper dig med ditt rostfria avgassystem.