Rulla säkert på vägarna

Vi hjälper dig med allt kring däck

  • Över 360 verkstäder från norr till söder
  • Nya däck – monterade och klara
  • Däckförsäkring - när olyckan är framme
  • Däckförvaring
  • Premiumdäck från kända leverantörer

Se alla våra omdömen på Trustpilot, klicka på loggan nedan.

Att byta däck hos Autoexperten är smidigt & enkelt

Tänk att kunna släppa allt när det blir dags att byta däck. Att kunna fokusera på allt det du verkligen vill göra och låta experterna sköta allt som har med däcken och bilen att göra. Det är exakt därför vi finns här!

Vi på Autoexperten vill att bilar ska rulla längre. Både för din ekonomi och för vår miljö. Därför har vi genom åren byggt upp en solid kompetens inom alla aspekter kring bilen. Och där är däcken en stor komponent.

Vi arbetar uteslutande med kända varumärken eftersom att endast det bästa är gott nog för oss - och för våra kunder.

Våra proffsiga verkstäder hjälper dig med däckbyte med befintliga däck, hjulinställning, inköp och montering av nya däck, fälgar, omläggning och såklart lagning. Dessutom erbjuder vi däckhotell/däckförvaring. Däcken förvaras skyddade och i anpassade förhållanden för att minimera att däcken påverkas under förvaringen. Du som kund slipper kånka på däcken hemma och trycka in dem på platser som inte är avsedda för just däck. Kom till oss istället så hjälper vi dig med allt som rör däck. Smart och enkelt!

Pst! Är du osäker på vilka däck du ska välja till just din bil, vilka som passar bäst för just de miljöer du kör i? Fråga din närmaste verkstad eller butik så hjälper de dig. Du kan även alltid vända dig till vår kundservice.

 

Vad gör du vid punktering?

Punktering är inget man vill uppleva som bilägare, men om det händer är det oftast tråkigt och bökigt. Vi har lösningen om det händer – vår däckförsäkring. För endast 149 kr per år kommer du få hjälp med att laga eller byta ut däcket mot ett likvärdigt hos din närmaste Autoexperten-verkstad. Däckförsäkringen tar dig och din bil vidare - om olyckan skulle vara framme.

 

Vad våra kunder säger om oss