Stereo och navigation till Volvo XC70?

Hej Autoexperten, Jag funderar på att köpa en begagnad Volvo XC70 (från 2010) D5AWD, men jag skulle vilja byta ut den befintliga (original) stereon till en stereo som t.ex. stödjer blåtandstelefoni och Spotify (gärna trådlös streaming från mobil) och gärna med en eller flera USB-utgångar så att man kan ladda sin mobil direkt i stereon. Vidare vill jag byta ut den befintliga (original) GPS:en till en med touch skärm. Kanske finns det något kombinerat stereo-/navigationssystem som man kan montera in? Är ovanstående något ni skulle kunna hjälpa mig med? I så fall till vilken kostnad (produkt och servicearbetet) och ungefär hur lång tid skulle det ta? Vänligen, Emil

Publicerad: av

Taggar:

Tillbehör

Experten har svarat

, Autoexpert:

Hej Emil,

Tack för din fråga!

Till Volvo efter 2007 har vi inga riktigt bra utbytes tillbehör. Det vi kan få fram till V70 är monteringsram samt ISO adapter. Vi har inga interface för rattstyrning. Det kan betyda att du tappar funktioner som du idag har via din originalradio.

Till monteringsramen kan man montera en 2-din Clarion enhet t.e.x MMC NX404E (DVD/Radio/Navigation/BT/USB) med touchkontroll på skärmen.

Med vänlig hälsning,
Experten

 

2015-08-31 10:04:22