När du lämnar in din Mazda på bilservice hos någon av våra verkstäder är den i trygga händer. Vi följer fackmannamässigt biltillverkarens instruktioner vilket gör att din Mazda får service av hög kvalitet. Våra bilmekaniker utbildas löpande för att hålla sig uppdaterade kring det senaste inom fordonsteknik och bilmekanik.

Kvalitetsstämplade reservdelar med funktionsgaranti

Det är Autoexpertens egna reservdelar som används vid reparationer. De motsvarar originalkvalitet och gör också att de faller inom ramarna för EU:s förordning (1400/2002/EG). Det betyder att de är av så hög kvalitet att vi kan lämna tre års funktionsgaranti på dem alla.

Förmånlig delbetalning på verkstad för Mazda

Innan vi genomför vår service på din Mazda ger vi dig ett uppskattat pris för arbetet. Du godkänner en arbetsorder där vi visar vad vi ska göra och vad som kommer att bytas. Du kan be verkstaden genomföra andra reparationer när bilen ändå är på verkstad. Ibland infaller servicetillfället samtidigt som det är dags att byta andra väsentliga delar som till exempel:

  • Kamrem
  • Vattenpump
  • Luftfilter

Om det skulle behövas, upplyser din bilmekaniker dig om det. Skulle du önska, finns möjlighet till 24 månaders räntefri delbetalning.