Vad är ett däckhotell?

Ett däckhotell är en plats där du betalar för att få förvara dina däck. På så sätt slipper du själv släpa runt på smutsiga däck och försöka hitta plats hemma för förvaring. När det är dags för hjulskifte så är dina däck kontrollerade och tvättade - redo att bytas med hjälp av din verkstad.

Vad kostar däckhotell?

Ett däckhotell kan kosta allt från ett par hundralappar till en bra bit över tusen kronor för en säsong. Allt ifrån storlek på däck till förvaringens tillgänglighet spelar roll i prisbilden. Du får snabbt och smidigt ett kostnadsförslag från Autoexperten på däckhotell här.

Hur ska man förvara däck?

Däck som du inte använder ska förvaras torrt, mörkt och svalt för att de ska hålla så länge som möjligt. Många tänker inte på det, men faktum är att däck är en färskvara och en kontroll av däcken bör alltid ske innan däckbyte. Förvara dina däck tryggt, säkert och proffsigt hos Autoexpertens däckhotell, så kan du vara säker på att däcken får vistas i bästa möjliga miljö tills de ska användas igen. Då hjälper vi gärna till med däckskifte och hjulinställning också. 

Däckhotell är det bästa för dina däck