Att köpa, sälja och äga en bil ska vara enkelt.

Att köpa, sälja och äga en bil ska vara enkelt.
För dig som KVD Kundklubbsmedlem har vi på Autoexperten ett erbjudande till dig som avser ett års försäkring av dina nya däck.

Däckförsäkring - reparation eller nytt däck vid punktering.

Pyspunka hemma på parkeringen eller trasigt däck efter en kollision under färd? Med vår däckförsäkring kan du känna dig trygg. Vi ser till att laga eller byta ditt däck, så att du lugnt kan fortsätta din färd.

Läs mer om vår däckförsäkring

Vi ser till att du kan fortsätta köra

Att få punktering, eller på annat sätt skada ett däck innan, under eller efter färd är aldrig roligt och det är sällan något man räknar med ska inträffa. När olyckan är framme kan du som har tecknat vår Däckförsäkring känna dig trygg. Kontakta din Autoexperten däckverkstad så får du hjälp med reparation eller nytt däck så att du på ett säkert sätt kan köra vidare – läs under “Vid skada” i För- och efterköpsinformationen.

För- och efterköpsinformationen i korthet

Försäkringen innehåller skydd för däcken som du har monterade på ditt fordon och lämnar ersättning för om ditt däck får punktering och du därmed behöver hjälp och ersättning för ett nytt däck. Däcken på fordonet måste bland annat ha giltigt mönsterdjup och försäkringen täcker följande skador på däcket som uppstår genom plötslig och oförutsedd yttre händelse: påkörning av trottoarkant eller något annat föremål som förorsakar skador som gör det försäkrade däcket obrukbart (t.ex. spik, glasbitar, sten), punkterat däck.

Autoexperten Bilverkstad

Autoexperten är en rikstäckande verkstadskedja med cirka 400 anslutna bilverkstäder. Vi erbjuder utbildade fordonsmekaniker, 3 års funktionsgaranti på reservdelarna, service med bibehållen nybilsgaranti samt 12 månaders fri assistansförsäkring när du servar bilen hos oss.

Välkommen till oss!

KVD Kundklubbsmedlem


Kyl-värmebox 24 liter

Kyl-värmebox 24 liter

Ange kod: KVDBOX

Cykelhållare ProRide 598

Cykelhållare ProRide 598

Ange kod: KVDCYKEL

Vad våra kunder säger om oss