Med siktet inställt på vinst

Autoexperten är stolt huvudsponsor för Sveriges skidskyttelandslag. Dessutom har vi ett alldeles eget landslag, nämligen Utvecklingslandslaget som nu heter Team Autoexperten. Ett riktigt roligt samarbete som kommer innebära massor av spännande vinteraktiviteter för bilen och fartfyllda tävlingar – både i skidspåret och hemma i tv-soffan.

Till helgen, 12-13 november, är det ÄNTLIGEN dags för Sverigepremiären i skidskytte!

Sverigepremiären är säsongens första tävling och har en stjärnspäckad startlista. Idre Fjäll gästas av skidskyttar från 9 olika länder och i år är även SVT på plats för att sända under hela helgen. 

Här är länken till SVTs livesändning: Skidskytte på TV 

 

 

Oväntade likheter mellan Autoexperten och Svenska Skidskyttelandslaget – ett spännande huvudsponsorskap

Våra bilverkstäder servar, reparerar och underhåller bilar för att de ska hålla längre. På samma sätt underhåller skidskyttarna i landslaget sina kroppar och sin utrustning, för att kunna prestera på topp och hålla i längden. Oavsett om det gäller bilar, skidor eller gevär så behövs experter – och det finns det gott om såväl inom Autoexperten som i organisationen runt skidskyttelandslaget. Tillsammans är vi ett vinnande lag.

Följ oss på Instagram  och Facebook för energifyllda flöden med alltifrån intervjuer till utmaningar och tävlingar för dig!

 

Skidskyttar på vift!

Autoexperten stolt huvudsponsor till Svenska skidskyttelandslaget

Vi på Autoexperten är stolt partner till Svenska skidskytteförbundet och dess landslag. Dessutom har vi faktiskt ett alldeles eget landslag - Team Autoexperten. De ingår i utvecklingslandslaget och slåss om ett inträde i A-laget. På det individuella planet sponsrar vi även Linn Persson. Linn ingår i A-laget och har startat säsongen på bästa vis med en seger i Sverigepremiären för ett par veckor sedan. Vi följer alla svenska stjärnor med spänning under säsongen.

Partnerskapet
Ambitionen är att genom samarbetet med skidskyttelandslaget visa upp Autoexperten i nya sammanhang för både nya och gamla kunder runtom i landet. Budskapet är att öka livslängden på bilen för att affären ska bli mer hållbar. Vi vill även visa på de likheter Autoexperten och skidskytteförbundet har. De är experter på det som de gör och det är vi också. Tillsammans kan vi finna oanade synergier och en del av dessa kan du se i filmen här på sidan.

Om Skidskytteförbundet
​Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda och popularisera skidskytte samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vi verkar för ett aktivt ungdomsarbete, kombination av idrott och utbildning, utveckling av anläggningar, internationellt samarbete samt information och marknadsföring av svenskt skidskytte. Detta gör vi utifrån våra värderingar gemenskap, ärlighet, jämställdhet, kvalitet, utveckling och affärsmässighet. Ambitionen är att Sverige ska vara världsledande inom skidskytte.

Snötillbehör