Bilreparation

hos en av våra 360 verkstäder

  • Delbetala upp till 24 månader räntefritt med Autoexperten-kortet
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • Alltid bibehållen nybilsgaranti
  • Personlig service - alla dagar mellan 07-22
  • Boka tid online hos en av våra 350 verkstäder

Vi lagar din bil – så den kan leva längre

Genom att laga det som är trasigt får vi din bil att rulla längre. Det är något vi verkligen tror på. Att reparera och laga istället för att direkt köpa nytt. Det blir bättre både för plånboken och miljön. 

Att serva bilen regelbundet enligt biltillverkarnas servicescheman är viktigt för att din bil ska fungera bekymmersfritt mellan serviceintervallerna. Det kan alltid hända att något går sönder av en eller anledningar eller att du får en anmärkning vid besiktningen som måste åtgärdas.

Hos Autoexperten hjälper vi dig att åtgärda problemet så snabbt som möjligt. Vi ger dig 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar, vilket är en viktig del för att du skall känna dig trygg med Autoexperten.

När något ska lagas på din bil, som ligger utanför serviceschemat, är det ofta svårt att veta exakt vad det är som ska lagas. Om exempelvis ratten vibrerar kan det vara allt från bromsklossar till hjullager som måste bytas. I vår onlinebokning kan du ange vad som är fel , till exempel AC, bromsar, kamremsbyte, länkarmar eller växellådan. Det kan även vara en anmärkning från besiktningen. Vi hjälper dig givetvis även med mindre och enklare behov, som att byta lampor och torkarblad, när du kommer till oss.

För att vi ska försöka identifiera felet kommer vi att ringa dig inför verkstadsbesöket och hjälper dig att hitta en tid så snart som möjligt på en av våra närliggande verkstäder. Vi försöker alltid förklara vilka möjliga fel det skulle kunna vara så att du kan få en uppfattning om kostnaden, innan du kommer till verkstaden. Det bästa är oftast att vi startar med en felsökning, då undersöker vår servicetekniker din bil och återkommer till dig med förslag på åtgärd och kostnad.

Välkommen till Autoexperten!

Väl värt en liten omväg från Malmö för att få denna förstklassiga bilservice. Konkurenskraftiga priser, mycket bra service från kunnig personal med ett fantastiskt trevligt och familjärt bemötande.

Mattias J om Jokelas Rost & Bilfix

Bästa servicen jag någonsin fått på en bilverkstad i Sundsvall. Rekommenderas varmt!

Annekathrine H om Verkstan i Sundsvall AB

Makalöst snabba både att få tid och utförande av jobb, bästa verkstaden jag någonsin använt mig av.

Uffe B om Servicepunkten i Täby AB

Autoexpertens försäkringar - när det som inte får ske sker

Assistansförsäkringen är din räddning om något skulle hända längs med vägen. Den ingår alltid i 12 månader när du servar bilen hos oss och förnyas vid nästa servicetillfälle. När något händer är det skönt att ha ett nummer att ringa. Vi ser till att avhjälpa problemet så att du kan komma vidare. Inblandad i en krock? Eller något som går sönder under färd? Vår Assistansförsäkring tar dig vidare. Alla dagar, alla klockslag och oavsett vart du befinner dig.

Däckförsäkring. Om du någon gång varit med om en punktering så vet du att det inte är något man vill vara med om igen. Men om nu olyckan skulle vara framme kan du lugnt luta dig tillbaka och låta oss fixa däcket. Vår Däckförsäkring täcker det skadade däcket, oavsett om det är en pyspunka på en parkering eller om det skadats under färd. Vi byter eller lagar ditt däck så att du kan fortsätta din resa och försäkringen kostar endast 149 kr/år. 

Försäkringar tecknar du hos en av våra Autoexpertenverkstäder och butiker. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundsupport varje vardag mellan 07-22.

Reparation - vad behöver lagas?

Olika typer av bilreparationer

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om olika typer av reparationer och boka en tid hos din närmaste Autoexperten-verkstad.

 

Bromsservice                          Byta hjullager

Byta bromsvätska                   Släcka 2:or

Byta bromsskivor                   Kamremsbyte

Byta bromsbelägg                   AC-service

Felsökning av bil

Vad våra kunder säger om oss

Vad våra kunder säger om oss