Marknadsledande produkter med garanti billigare i längden
- låt din bil servas av proffs

När du ska göra service på din bil ska du inte ta det billigaste alternativet, låt oss berätta varför.

Vi tror nämligen stenhårt på att använda premiumprodukter när vi servar din bil, av kända märken och med tre års funktionsgaranti. Vi vill ha nöjda kunder och inte kunder vars bil går sönder titt som tätt på grund av billiga reservdelar och billigt utförda services. Vi tar kanske lite mer betalt än verkstaden på hörnet, men vi vet att du som kund kommer att tjäna på det i längden. Våra mekaniker utbildas kontinuerligt och håller hög klass. Reservdelarna vi använder är premium och av kända märken med tre års funktionsgaranti. 

Gratis assistansförsäkring när du servar bilen hos Autoexperten

När du servar din bil hos Autoexperten så får du dessutom en kostnadsfri Assistansförsäkring i 12 månader. Vi vill vara det naturliga valet för dig om något skulle hända på vägen. När, eller om, det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du?

Har du råd att ta en billig bilservice?

Moderna bilar är komplext konstruerade och saknar man kompetensen kan effekterna bli förödande, inte bara kan saker gå sönder i bilen, utan den kan dessutom bli en trafikfara. Det kan aldrig vara värt att sätta in det billigaste bromssystemet man kan hitta via nätet om bromsarna inte fungerar som de ska i en skarp situation, eller hur? Det är få förare som har råd med billig bilservice i längden.

Måste jag serva bilen hos en originalverkstad för att behålla nybilsgarantin?

Nej, du måste inte serva din bil hos en originalverkstad för att behåll nybilsgarantin, Autoexperten hjälper dig gärna med din service och du kan känna dig trygg i garantifrågan. Våra verkstäder servar bilen enligt biltillverkarens instruktioner och efter servicen får du serviceprotokollet och en stämpel i servicekortet.

Välkommen till din närmaste verkstad när nästa serviceintervall infaller!