Reparationsarbeten

Behöver du laga något på bilen? Genom att laga det som är trasigt får vi din bil att rulla längre, det är något vi verkligen tror på. Det är bättre både för plånboken och miljön att reparera och laga i stället för att köpa nytt. Våra auktoriserade Autoexperten bilverkstäder hjälper dig gärna med alla typer av bilreparationer.

Autoexperten - din lokala bilverkstad

Att serva bilen regelbundet enligt biltillverkarnas servicescheman är viktigt för att din bil ska fungera felfritt mellan serviceintervallerna. Ibland händer det att något går sönder eller du upptäcker att du behöver laga något på din bil. 

När du bokar tid hos din lokala Autoexperten verkstad kan du ange vad du behöver hjälp med, till exempel påfyllning av AC, bromsar, kamremsbyte eller byte av hjullager. Det kan även vara en anmärkning från besiktningen eller mindre och enklare behov, som att byta lampor och torkarblad. En del av våra verkstäder erbjuder även hjälp med att laga punka, rostskador och buckla på din bil. Om det är oklart var felet beror på rekommenderar vi att genomföra en felsökning på din bil. Kontakta en av våra verkstäder för en kostnadsfri offert på din bilreparation.

Hos våra Autoexperten bilverkstäder hittar du utbildade bilmekaniker som hjälper dig med reparation av din bil så snabbt som möjligt. Vi ger dig 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar, så att du ska känna dig trygg och säker som kund hos Autoexperten.

Boka tid för bilreparation

Längre leve din bil

Häng med i vår YouTube-serie Längre leve din bil, där Erik i det här avsnittet praktiserar som fordonstekniker på en bilverkstad. Erik ska installera extralysen på en bil och hans mekartalanger kommer till användning och tillsammans med hans roliga sägningar händer det ett och annat roligt på praktiken!

YouTube Längre leve din bil
Visa karta

Hitta en bilverkstad nära dig

När du bokar service eller reparation hos oss vet du att du:

  • anlitar erfarna mekaniker
  • alltid har 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • får 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • har möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.
Hitta en Autoexperten bilverkstad nära dig

Boka fler verkstadstjänster

Välj tjänst och kolla pris. Filtrera på typ av tjänst för att se samtliga tjänster inom en kategori. Du kan boka fler tjänster på samma gång.

Vad våra kunder säger om oss