Vi tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Längre leve din bil - smart, enkelt och hållbart.

Youtube-serie "Längre leve din bil"

Vi har lanserat första avsnittet av vår nya Youtube-serie, som passade nog heter "Längre leve din bil". För det är precis det den handlar om. Våra verkstäder hjälper sina kunder att serva, reparera eller extrautrusta bilar. Vi vill att bilar ska få leva längre och i serien visar vi upp våra duktiga verkstäder som jobbar med det dagligen, att öka bilars livslängd. Spana in avsnitten här.

Om vi ska återgå till kärnan, att vi på Autoexperten vill att bilar ska rulla längre, så har vi både din din ekonomi och allas vår miljö i tankarna. Framför allt hoppas vi att just din bil, oavsett om det är en 1999 Toyota Celica, en 2013 Volvo S60, en 2015 Volkswagen e-Golf, en 1968 Chevrolet Chevelle eller en 2021 Tesla, ska hålla idag, imorgon och ännu längre.

Varje år får våra cirka 350 bilverkstäder hundratusentals bilar att leva längre. Hur då? Jo, genom underhåll, service och reparation. Med det enkla receptet arbetar vi mot vår vision att ingen ska behöva köpa ny bil.

Smart, eller hur?

 

Boka verkstadsbesök online

• Cirka 350 verkstäder, 53 butiker • 3 års funktionsgaranti på reservdelar • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

Boka tid hos verkstad här