Börjar det bli glint ute och du behöver byta till vinterdäck? Eller skiner sola och snön smälter till sôggel och det är dags att dra på sommarsulor? Det ordnar Autoexperten, vi har inte bara bilverkstad i Karlstad utan många alternativ i närheten.

Autoexperten har faktiskt flera anslutna bilverkstäder i Karlstad, varav en är ackrediterad. Du kan läsa mer om ackrediterad Autoexperten verkstad här. Att våra bilverkstäder är jämnt fördelade över Värmland och dess kommuner gör det lätt för dig att hitta en bilverkstad nära dig.

Våra anslutna verkstäder finns förutom i själva Karlstad också i Kil, Grums och Forshaga. Är du på väg mot Karlstad men behöver assistans kanske våra verkstäder i Arvika, Östra Ämtevik, Filipstad, Säffle, Årjäng eller Dals Långed ligger bättre till.

I kartan nedan hittar du en bilverkstad i Karlstad och dess närområden. Du kan med fördel använda vårt sökfilter för att hitta en bilverkstad som utför den tjänst som du söker för ditt fordon. Du kan dessutom gå in på verkstadens sida för att skicka en offertförfrågan och få en prisuppgift på det du behöver ha hjälp med på din bil.

Du vet väl att Autoexperten har tre års funktionsgaranti på våra reservdelar och att vi erbjuder 12 månaders assistansförsäkring när du gör din bilservice hos oss?

Söker du en särskild tjänst?