Dra bilen lite åt sidan när du Pump the Brakes? Behöver du göra en bilservice i Umeå? Vad bra att Autoexperten har flera anslutna bilverkstäder i Umeå och Västerbotten, varav flera är ackrediterade*!

Att våra bilverkstäder finns utspridda över Västerbotten och dess städer och tätorter gör det lätt för dig att hitta en bilverkstad nära dig. Du hittar våra verkstäder inte bara i själva Umeå, utan även västerut i Överboda och Bjurholm. Utökar du söknätet norrut så hittar du oss även i Bygdeå, Tavelsjö och Ånäset, och söderöver i Degernäs och Lögdeå.

I kartan nedan hittar du din bilverkstad i Umeå och dess närområden. Du kan med hjälp av vårt sökfilter hitta en bilverkstad som utför den tjänst som du söker för ditt fordon. Gå in på verkstadens sida för att skicka en offertförfrågan och få en prisuppgift på det du behöver ha hjälp med på din bil.

När du gör din bilservice hos Autoexperten får du automatiskt 12 månaders assistansförsäkring på köpet. Och du vet väl att vi på Autoexperten har tre års funktionsgaranti på våra reservdelar?

* En ackrediterad Autoexperten Verkstad jobbar kontinuerligt med kvalitetshöjande åtgärder. Varje år låter verkstaden sig kontrolleras av det oberoende branschsystemet KBV (Kontrollerad Bilverkstad), som byggts upp tillsammans med Konsumentverket, Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med ditt verkstadsbesök!

Söker du en särskild tjänst?