Punktering i Sveriges Hollywood? Behöver du en bilservice i Trollhättan? Att våra bilverkstäder centralt i Trollhättan och dess städer och tätorter där omkring och det gör det lätt för dig att hitta en bilverkstad nära dig. Du hittar våra verkstäder inte bara i själva Trollhättan, utan även norrut i Vänersborg och nordväst i Uddevalla. Utökar du söknätet norrut så hittar du oss även i Ljungskile, Nossebro och Främmestad.

I kartan nedan hittar du din bilverkstad i Trollhättan och dess närområden. Du kan med hjälp av vårt sökfilter hitta en bilverkstad som utför den tjänst som du söker för ditt fordon. Gå in på verkstadens sida för att skicka en offertförfrågan och få en prisuppgift på det du behöver ha hjälp med på din bil.

När du gör din bilservice hos Autoexperten får du automatiskt 12 månaders assistansförsäkring på köpet. Och du vet väl att vi på Autoexperten har tre års funktionsgaranti på våra reservdelar?

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.