Välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad på Gotland. Oavsett om du tycker om att klä ut dig i kostym, som på Almedalsveckan, säckväv, som på medeltidsveckan, eller ha vanliga kläder, som vilken vecka som helst, så är vi din verkstad. I Strindbergs Hemsöborna var de tvungna att åka in till fastlandet stup i ett för att få tag på en bra verkstad. Det problemet har inte Hemseborna. Från Fårö kan man dock behöva göra en insegling till storöjn om det är kamremsbyte på gång. Annars leder alla vägar som bekant till en bilverkstad i Visby. Samma vägar leder ju också från Visby. Vilket håll du än är på väg tycker vi att du ska vara det i en bil i toppskick.

Laga, serva eller montera. Vi hjälper dig gärna och gör det med tydlighet och med ett leende på läpparna. Ingen ska behöva känna det som att vandra omkring i Lummelundagrottorna när de har kontakt med verkstaden. Däremot vill vi gärna att ni känner att vi hjälper din bil till ett långt och fint liv. Längre leve din bil, som vi brukar säga. Den du, med en klick salmbärssylt.

 

 

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.