Välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad med proffsiga bilmekaniker på Gotland. Vi hjälper dig när du behöver laga något på din bil, byta däck eller när det är dags för service. Du kan även rådfråga oss om dina andra fordon som husbil och husvagn, släpvagn eller andra fordon.

Vi hjälper din bil till ett långt och fint liv genom att laga, serva eller montera reservdelar. På Gotland är vi ditt självklara val när det handlar om din bil och ditt bilägande. Längre leve din bil, som vi brukar säga!

Två längre stenkast från Ringmuren hittar du vår butik där du kan du handla reservdelar och tillbehör till dina fordon. Och du hittar även vår Autoexperten Bilverkstad EP Motorcenter, som håller din bil i Visbys absoluta toppskick med sin expertis. På Gotlands södra del kan du få din bil väl omhändertagen av Hemse Bil & Däck som är expert på allt som rör bilen.

Söker du en särskild tjänst?

Vi tror på att i första hand laga det som är trasigt istället för att direkt köpa nytt. Bra för både miljön och din plånbok. Hållbart, enkelt och smart!

Autoexperten erbjuder dig och din bil

  • bibehållen nybilsgaranti när du servara din bil hos oss
  • 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • 12 månaders gratis assistansförsäkring vid bilservice
  • hjälp oavsett var i landet du befinner dig - Vi har 350 bilverkstäder i Sverige
  • möjlighet att delbetala verkstadsjobbet räntefritt i upp till 24 månader.