Varmt välkommen till oss på Autoexperten när du är i behov av en bilverkstad i Sundsvall. Oavsett om du din bil bara behöver en liten översyn eller har ett helt körslag med fel som måste åtgärdas så är du i goda händer hos oss. Man skulle med andra ord kunna säga att du hamnar lika mitt i prick som Mittuniversitetet när du svänger in på någon av våra verkstäder. Och kom ihåg, hos oss är det vinst varje gång till skillnad från på Casino Cosmopol.

Ibland kan det vara svårt att veta vad en bil behöver, det är som med skogen som man inte ser för alla träden. Vi har dock lärt av SCA och kan vägleda dig lika självklart som Kjell Lönnå vägledde kammarkören. Känns det som att du inte servat bilen sedan Sundsvall brann, ingen fara, det är bara att komma till oss. Men passerar du Birsta City på väg norrut så har du kört för långt. Om du inte är på väg till Härnösand vill säga, där finns vi representerade, för då är det bara att köra på.  

I kartan här nedanför hittar du din närmaste bilverkstad i Sundsvall och våra närområden. Enklast är att använda sökfiltret för att hitta en verkstad som utför den tjänst som du behöver ha hjälp med just nu. Därifrån kan du gå in på verkstadens sida för att få prisuppgifter på aktuell bilservice och till och med boka en verkstadstid. 

När du servar din bil på en Autoexperten verkstad får du 12 månaders fri assistansservice. Och du har alltid 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar för alla typer av verkstadstjänster.

 

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.