Autoexperten är som bekant en verkstadskedja. Vi har även 53 butiker över hela landet. Våra butiker är navet som knyter samman lagret med våra verkstäder. I butikerna kan man hitta allt från spolarvätska till bromsskivor.

Våra butiker är navet i vår verksamhet och fungerar som samordnare mellan lager, verkstad och slutkund. Vi har butiker över hela landet och med många lokala lager samt kunnig personal kan vi lova hög servicekvalitet och snabba leveranser.

Vår butikspersonal brinner för att identifiera verkstadens behov och, genom sin produktexpertis, underlätta för verkstadspersonalen att serva, reparera och underhålla bilar i tid och med hög kvalitet. Med det stödet kan våra verkstäder snabbt och effektivt möta kundernas behov och bidra till att ge dem en smart och enkel vardag. Samarbetet mellan butik och verkstad är kugghjulet som får allt att snurra.

 

Lokala lager i butik betyder snabba leveranser
Vi har rejäla lager i våra butiker och täta leveranser från vårt centrallager i Enköping. Logistikcentret i Enköping hör till landets modernaste. Delar av det 33 000 kvadratmeter stora lagret är automatiserat och det står omkring 70 000 lagerlagda artiklar på hyllorna. Beställningar packas samma dag för leverans dagen efter. Logistiken är något vi är stolta över.

Autoexpertens köpvillkor 

3 års garanti.

  • Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på samtliga reservdelar. Detta gäller oavsett om bilen har en ny ägare. Om fel uppstår byts produkten ut mot en ny eller så reparerar vi den kostnadsfritt. Som garantibevis gäller endast kundkvitto, som skall uppvisas och styrka köpet av varan. Du måste vända dig till den butik du handlade i för att hävda garanti. Garantin gäller vid normalt bruk av reservdelen.


Garantin gäller inte vid skada som uppkommit genom

  • Felmontering.
  • Misskötsel.
  • Olyckshändelse.
  • Yrkesmässig användning.
  • Tävlingsbruk.
  • Normal förslitning/försämring.

30 dagar öppet köp
Vi vill att alla kunder ska känna trygghet vid sitt köp hos oss. Vi ger dig därför alltid 30 dagars öppet köp i våra Autoexperten-butiker.

Regler för öppet köp
- Öppet köp gäller mot uppvisande av giltigt kvitto.
- Öppet köp gäller endast om artikeln återlämnas i obruten förpackning och i oskadat skick.
- Öppet köp gäller inte för elektroniska reservdelar samt för beställningsvaror.
- Retur ska göras till samma butik där du gjorde köpet.