Välkommen till Autoexperten när du söker en bilverkstad i Visby. Här är det tätt med bilar! Gotland toppar nämligen i biltäthet i Sverige med 603 fordon på 1000 invånare. Inget vi tänker så mycket på, men våra mekaniker har ofta fullt upp. På somrarna stiger biltätheten ordentligt. Antal bilägare likaså. Då kan det vara skönt att veta att Autoexperten servar och reparerar alla bilar.

Vi har många cyklar också. Hur många vet vi inte på rauk arm, men vi hjälper till att pumpa en del cykeldäck om sommaren. 

Visste du att Pippi Långstrump spelades in i Visby? Våra kunder pratar inte lika mycket om den saken som om AC-service och däckbyte i och för sig. Men de pratar mer och mer om elbilar och serviceintervall för sådana. Vi brukar säga att med regelbunden service lever din bil längre, oavsett drivmedel. Då brukar de hålla med. 

När du lämnar in din bil på en Autoexperten bilverkstad i Visby kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Vi servar och reparerar din bil efter konstens alla regler på ett fackmannamässigt sätt enligt din biltillverkares instruktioner. Det innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om du råkar ha en sådan kvar. Du får också 12 månaders fri assistansförsäkring vid bilservice och 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar vi använder i arbetet med din bil. Välkommen till oss!

 

Söker du en särskild tjänst?