Behöver du serva bilen innan du åker över till Helsingör? Autoexperten har både butik och bilverkstad i Helsingborg centralt placerat. Bor du en bit ifrån Helsingborg kan det också vara ett alternativ att söka dig till våra bilverkstäder i Påarp eller Klippan. Använd vår kartfunktion för att hitta den verkstad som ligger närmast dig.

Du kan också använda filtret för att hitta en bilverkstad som utför just den tjänst du söker för din bil, om det är något särskilt utöver en bilservice du letar efter.

Efter att du valt en verkstad kan du välja att skicka en offertförfrågan och inom en timme få ett förslag på datum samt ett pris på det du vill ha hjälp med på din bil.

Alla Autoexpertens verkstäder lämnar tre års funktionsgaranti på sina reservdelar och du får alltid 12 månaders fri vägassistensförsäkring när du gör din bilservice hos oss. Du och din bil är trygga hos oss.

 

Söker du en särskild tjänst?

Varför en Autoexperten bilverkstad.

Vi reparerar din bil och vi lämnar 3 års garanti på våra reservdelar.

Gör du en bilservice hos oss så ingår en assistansförsäkring i 12 månader.

Du kan också dela upp din betalning i upp till 24 månader om du så önskar.

Vi servar och reparerar med godkända reservdelar enligt EUs förordning (1400/2002/EG) därmed förblir biltillverkarens garanti intakt.